Inicio   |  Quiénes somos   |  Nuevos Productos   |  Contáctenos   |  Diseñadores   |   Noticias   |  Atención al cliente       
    Inicio >> disenadores >> Piet Hein
Piet Hein (1905-1996)

Piet Hein fået en generel certifikat fra Metropolitan Grammar School i København, og senere tog han den indledende kursus i filosofi på Københavns Universitet i efteråret 1924. På et tidspunkt forlod han universitetet for at deltage i den private kunstskoler i hovedstaden, og han også brugt en del tid som studerende på Det kongelige svenske Kunstakademi i Stockholm.

Han kom tilbage til Danmark, og tilsyneladende skiftede han naturligvis igen studerede filosofi og teoretisk fysik ved Københavns Universitet, på Technological University og på Niels Bohr Institutet.

Måske dette regnskab for Piet Heins grundlæggende skelnen. For ham var der ingen uoverstigelig kløft mellem den subjektive kunst og målet videnskabelige verden. Gennem hele livet blev han og udtrykte sig både som kunstner og videnskabsmand. Han er blevet kaldt en universalistiske. På denne måde et åndeligt slægtskab eksisterede mellem ham og renæssancens ideal - en moderne variant af Leonardo da Vinci. I modsætning til de historiske idealer, i Piet Heins værker er fundet en let genkendeligt element, om det er et spørgsmål om videnskabelige publikationer, essays, lyrik eller arkitektur. Den særlige Piet Hein touch er overlegenhed i form i forhold til de mål, de mellemstore og - for den sags skyld - indholdet.

Piet Heins verden er næsten indbegrebet af design. Hans genkendelige stil, sprog og materiale bliver design til kunst. Han tilhørte den generation, som også omfattede nogle af de kulturelle venstreorienterede i mellemkrigsårene år og senere på de af flower power generation, men han valgte at gå hverken med eller mod strømmen. Piet Hein valgte sin egen vej. Overskrifterne på dette kursus var kun få, og de fulgte ham i en digterisk og arkitektonisk produktion i næsten tres år. Var hans produktion, der skal indsamles under et enkelt emne overskrift, ville ordet harmoni formodentlig være det mest hensigtsmæssige.

In 1944 Piet Hein forklarede hans arbejdsmetode, der på denne måde: "Kunst er løsningen på problemer, der ikke kan formuleres klart, før de er blevet løst". Andre mennesker har meget rammende kaldt hans arbejdsmetode arkitektonisk poetisk design.

Primero Anterior 1  Siguiente Último página:1/1páginas All1Productos