Inicio   |  Quiénes somos   |  Nuevos Productos   |  Contáctenos   |  Diseñadores   |   Noticias   |  Atención al cliente       
    Inicio >> disenadores >> De Lucchi y Fassina Tolomeo Clip
De Lucchi og Giancarlo Fassina

Michele de Lucchi begyndte at studere arkitektur på Padova Universitet, skifte til Firenze Universitet, hvor han tog sin eksamen i 1975. For to år senere underviste han arkitektur, der som en akademisk assistent. I 1973 Michelle De Lucchi slået sig sammen med andre designere og arkitekter til at danne Cavart, en radikal design gruppe. I 1978 Michele De Lucchi gik til Milano for at arbejde for Kartell som designer på Centrokappa, den proprietære Kartell design studie.

Efter mødet med designeren Ettore Sottsass, sluttede Michele De Lucchi Studio Alchimia designere. For Studio Alchimia udstillinger, Michele De Lucchi kom op med en række bizarre og komiske designer genstande, herunder 1978 "Sinerpica" bordlampe, der var næsten ubrugelig som en lampe, som var "Sinvola" (1979), som ligner en ekstra stor nålepude med en stang med en pære stukket gennem midten. I 1979 Michele De Lucchi også designet en række prototype husholdningsapparater, som blev vist på Milano Triennale, men aldrig produceret. Fra 1980 Michele De Lucchi tilhørte Memphis, designeren gruppe omkring Ettore Sottsass. I 1982 Michele De Lucchi designet "Lido", en farverig sofa, og i 1983, "First" stol til Memphis. I slutningen af 1980’erne, igen Michele De Lucchi tilbage til godt design, der lander en bestseller i "Tolomeo", en skarpskåret, funktionel aluminium arbejde lampe han co-designet med Giancarlo Fassina for Artemide i 1987.